miercuri, 8 iunie 2011

un doi trei si!

vara. vacanta. caldura. go!
jur ca acum doua secunde aveam o farfurie cu mancare langa mine. imi pierd mintile. si daaa-i cu cola. nu este nimic mai oribil decat sa lucrezi vara. lasand la o parte DUHOAREA infernala din autobuz[oana, da de carnet!!!!!] si pasarelele care ciripesc si te ideamna sa dormi la soare, cel mai oribil este faptul ca trebuie sa iti plaifici mersul la concerte, sighisoara siii toate celelalte cu cel putin 14 zile inainte.

doi pe lista de azi: Shuareci.
stiu ca pentru o persoana normala[eh well..] vorbesc mult prea mult despre shoarecii mei: se bat si nu ii mai suport. dupa ce ca abia dorm, ei se mai si chitaie toata noaptea asa ca am luat hotararea sa il pun pe unul intr-un borcan [de 10 kile, el fiind un shoarece pitic, cred ca se va descurca]. concluzia zilei ? o sa fiu o mama oribila. [ps. i-am pus in borcan pentru ca domnul umflatel nu il lasa sa manace pe celalat shoarece]

trei: mi-am pierdut doua ore din viata uitandu-ma la The Social Network. ooooo le vreau inapoi. cel mai nashpa film pe care l-am vazut ... dupa Pranormal acitvity 2!

patru: revelatia zilei de azi: nu vreau sa ma fac psiholog.[tocmai ati  luat parte la o revelatie care a distrus aproximativ 7 ani de vise. da, visam sa ma fac psiholog de la 12 ani!]. nu stiu de ce.

cinci: haha ironic. am fost azi in Panda[barul nostru mic in care se intampla toate discutiile filozofice] si ne-am gandit ce se va intampla in 5 ani si cum vom fi noi:
am ajuns la concluzia trista ca noi, cei 6 fantastici nu prea vom mai vorbi unul cu altul.
ca Alina si Ovi vor fi o singura persoana[si ca ei sunt cel mai sanatos cuplu pe care il stim]
ca Eu voi avea propriul meu valet care imi va curata sarea de pe sticksuri
ca Denny va calatori in timp
ca Mircea se va asigura ca nu mai vorbeste cu noi
ca Sebi o sa aibe copii multi si galbeni
ca Shobo va detine 4 Chan :))
ca eu voi sti germana si rusa
ca la un moment dat ne vom muta cu toti in portugalia numai ca sa cantam faimoasa melodie

sase: vara asta nu va mai fi chef fara faimoasa melodie "portugalia portugalia"

2 comentarii: