sâmbătă, 2 iulie 2011

Fara numar de la yahoo.ro

Si uite asa am observat eu de la o vreme ca de fiecare data cand intru pe yahoo sa imi citesc si eu ca omu mailurile, ma redirectioneaza pe o pagina dubioasa si anume yahoo.ro. Lasand la o parte motivele, mi-a trebuit sa fac un cont de mail sa ii spunem cu numele xyz . Stiam deja ca exista xyz@yahoo.com,dar mi-as fi dorit sa folosesc acelasi id. Spre uimirea mea, m-a lasat sa creez xyz@yahoo.ro. dubios. ii dau inainte cu creeatu, aranjatu, etc[am uitat sa mentionez ca imi trebuia adresa ca sa creez un grup pe ea], creez grupul si ajung la partea in care bietul Igor ramane fara pofta de viata. Si ma deplasez spre camera sa ii aduc perfuzia, scot routerul din priza, il bag in alta, ii agat lu igor o perfuzie si da-i. Iara Log in. "Please enter a valid email address or password". Moment mindfuck de 30-50 de minute in care bagi de 365 de ori parola si adresa de mail si invoci toti sfintii si injuri de fiecare organ. vezi ca nu merge, incerci s-o ghicesti  si intr-un final, cand realizezi ca nu si nu, apesi invins pe Forgot Password. Nimic nu se compara cu criza de ras pe care am avut-o doua minute mai tarziu. Si cum o poza face cat o mie de cuvinte[cliseic, stiu], dovada:
nici nu vreau sa stiu dupa ce criterii au ales mintile luminate de la yahoo tocmai id ala...oricum puteam sa pun pariu ca eu aveam vreo 3 oameni in  lista cu adresa asta...intrebarea mea este urmatoarea: daca totusi oamenii astia chiar au facut un studiu sau ceva inainte, de ce nu apar acolo si cuvintele "steaua", "guta", "femei", "euro" si cel mai important:"69"?

continuarea este degeaba. evident nu m-a lasat sa imi recuperez adresa de mail, de fiecare data cand bagam adresa xyz@yahoo.ro imi dadea sa introduc detaliile de la xyz@yahoo.com. Degeaba.
Oana out.

Un comentariu: