duminică, 7 august 2011

Isteric

Oi, Sfinte Dumnezeule! Cu siguranta nu este una din zilele mele bune: nu am dormit si am inghetat in ultimul hal toata noaptea, nu e absolut nimic mancabil in frigider si nici nu ma duc pana la magazin, problemele existentiale de zi cu zi ..asta si sunt usor iritabila. Da e un post scris la nervi.

eram la munca intr-o zi cu teancul de reviste de pitzipongeala: mai un vogue, mai un look, mai un cosmo[asta era pana sa ma enervez teribil tot din cauza motivului pentru care sunt azi plina de nervi] si le rasfoiam asa plictisita si citind ce pare relativ normal. trecand peste, dadeam pagini intregi- imi aduc aminte ca intr-una din reviste erau cel putin 20(! -20 ce cacat!!?) de pagini cu reclame la creme de plaja si articole cu cum sa le dai pe tine. am innebunit de nervi si le-am aruncat. m-am calmat pana azi cand citeam un blog destul de fain pe care in citesc frecvent si vad si acolo ditai postu de creme pentru soare. pai treaba e simpla. iei crema de soare si o intinzi lasciv pe tine. daca vrei sa te bronzezi mai putin iei cu factor de protectie mai mare, iar daca vrei sa te bronzezi mai mult cu factor mai mic. simple as that, n-o sa te bronzezi mai albastru daca iti iei alta crema de plaja decat vecina de la 4. isterie.
oana out

2 comentarii:

  1. Nu pot intelege cum era frig in cort...erati si 4 persoane una langa alta si v-am lasat si sacu de dormit...eu ..n-aveam nici o treaba toata noaptea..probabil ca am dansat si spre sf am incercat sa atipesc langa foc. Cel putin ne-am distrat:))

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e pentru ca ai baut, ba! in plus, eram dou oameni inveliti cu sau de dormit si cum ma dezveleam un pic simteam cum monstru frigului imi mananca picioarele. oribil

    RăspundețiȘtergere