luni, 21 noiembrie 2011

Cu cat ai mai multi vecini, cu atat o sa mori mai repede!

stiu ca pana acum am vorbit intr-una de dorel, si poate ca pana acum pare ca el este doar un om  care se plimba random pe la mine prin bloc dar nu e. practic el. si celalti doreli au mai construit doua etaje la blocul meu...continuand

-aaaaaaaa....TAAATAAAAAA!!?? N-AM NEEET!
-nu avem curent, nu mai zbiera!

urlete pe scara: nu e curent.
tata: s-a luat curentul.
ma panichez, pun laptopul langa mine. ma uit in stanga. ma uit in dreapta. ma gandesc: daca atunci cand nu e net nu ai ce face... ce faci cand nu e curent? ma duc sa fac un dush. ma opresc. apa calda vine de la centrala, care draga de ea merge cu curent.ma uit in stanga ma uit in dreapta nimic de facut.
vecinii mei zbierau din ce in ce mai tare pe hol.nu-mi dadeam seama de ce ai zbiera in halul asta de la o pana de curent.[don't forget to press save:-s]

Mai multi vecini, mai multe sanse sa mori
Imi trag halatul pe mine si ma duc sa vad ce doamne apara zbiara astaia.in mod minunat, noii mei vecini -cei care s-au mutat recent la etajul 5- au reusit cumva sa dea foc la panoul electric, ce ardea mai frumos ca flacara olimpica. impreuna cu un pic din noul construit etaj 5. scena demna de stirile pro tv: panoul ardea frumos, vecinii zbierau, dorel statea cu extinctorul in mana si se chinuia sa citeasca instructiunile.l-a pus jos spunand: nu stiu sa il folosec. vecinii zbierau.

sunt absolut sigura ca serviciile spelciale au fost inventate numai pentru ca ai vecini: iti dau foc la bloc, te alearga cu matura cand nu vor sa ii colinzi si alte chestii dragute si interesante. au venit si ele intr-un final...pompieri[:>:X=P~], usor degeaba pentru ca dorel stinsese panoul electric cu o galeata de... apa.[n-ai prea fost tu la fizica in liceu, asa, nu, dorel?]. cineva ne-a anuntat in sfarsit ca pana curent pentru urmatoarele zile.in momentul ala am avut un mic flash forward al vietii mele in urmatoarea saptamana...fara curent: cum imi voi imagina ce se intampla pe facebook, cum imi voi incalzi apa de doua ori pe zi ca sa ma spal, cum ma voi machia la lumina lumanarii, cum acasa va fi mai frig ca afara, cum nu voi mai avea viata sociala,cum imi voi spala hainele la mana si le voi usca precum femeile indience: lovindu-le de pietre si multe alte imagini de care am fost usor ingrozita.

siii...mi-am pus apa la incalzit sa ma spal.fierbe apa. o duc in baie. imi iau o lumanare. o aprind. fac un dush medieval si plec in oras sa imi mai bucur ochii cu niste lumina de la bec.

ajung acasa pe la 12. intru pe usa si in fata mea se aprinde minunatul bec cu senzor din hol. oooo ce frumos! te iubesc, becule cu senzor. ma duc si imi dau drumul la laptop sa pierd vremea pe net cand...nu e net....pana acum doua minute. frumos. minunat.

morala. watch out for your life. vecinii te pot omori in fiecare zi.

Un comentariu: