miercuri, 2 ianuarie 2013

The reason for the season e actually sarmaua.

Daca ar fi sa pun o poza pt postul asta ar fi o poza cu o sarma.
Nuj cum e la voi, dar la mine mama nu face sarmale decat cand e zi cu beculete in calendar. Adica Craciun si pentru ca anul asta nu am fost acasa, am ratat ocazia sa mananc sarmale pana la urmatorul craciun. Dracie.
I inimioara sarmale.

Ma tot rog de draga de ea sa imi faca mancarurile care imi plac mie cel mai mult cand vin acasa, [19 ianuarie, bitches! ] si sunt super excited sa va spun ca in minunata zi de 19 ianuarie, cand voi ajunge acasa [orele aproximativ 8] voi manca ciorbita de burta, sarmale si cozonac cu multa nuca. Loads of win si Craciiun la mine in burtica. Nom nom nom. Fericire.

Altfel, parul meu incearca tare sa fie mov, dar aparent universul nu vrea, mai incerc o data si daca nu iese voi trece la clasicul brunet.

Am incercat vreo 5 zile la rand sa imi cumpar o pijama si niste papuci de casa, dar de fiecare data cand ma duceam, era inchis la magazin. Astazi am reusit.

Emmmm... Btw, am renuntat la facebook, social suicide, i know, dar ma voi descurca :), voi renunta si la alte obiceiuri daunatoare facatoare de fum, pretty soon.

Rezolutii pentru 2013, aceleasi: dat de carnet, citit mai mult.
Curand ma voi apuca de invatat pentru admitere si voi merge la sala si imi voi imbunatati skillurile de scris...in mare parte facut chestii pe care in mod normal nu le-ai face daca ai avea facebook:))

Dependenta nu e buna.

Si cu acest quoute obvoius si maret al zilei voi incheia inca o postare. Ma duc sa imi fac parul mov si sa imi termin de citit cartea. Cius.

2 comentarii: