duminică, 9 septembrie 2012

AMR: 2 zile

Ua. Mai sunt 2 zile si plec.



Abia acum realizez cate mai am de facut si ce putin timp de dormit mai am: munca, bagaje, vopsit, bagaje, spalat haine pentru bagaje, baut cu oamenii, facut cumparaturi pentru acolo, iar facut bagaje, facut copii dupa acte, printat bilet de avion aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! panica! parca iara vad ca tre sa sar pe troller ca sa se inchida.

Anywayz, here is to Dublin si toate subscrption-urile la site-uri culinare pentru ca m-am hotarat ca spre deosebire de acum doi ani, nu voi mai trai doar din cartofi congelati si fish fingers[desiiii, acum cand vad cat iti ia sa faci o nenorocita de ciorba de burta-preferata mea-fish fingers nu suna asa rau.unde mai pui ca... cine vinde in Iralnda burta pentru ciorba? Romanii evident, la romanian shops la 50 de euro punguta. Mai scump ca drogurile zic. Mai bine cumpar un porc si il macelaresc eu. e mai ieftin.] -  vise.
Voi incepe cu niste paste pentru ca alea par mai usor de facut. Sper ca satanitatea dubioasa sa iasa.

Oricum planul pentru azi e sa zac in pat dupa ce fac cumparaturi, dar asa am zis si pana acum si in fiecare seara din ultimele 2 saptamani ma uitam la ceas, era 2 si nu eram acasa.

E un haos neimaginabil in capul meu. Dragos pleaca azi la Dublin. Lucky bitch, sunt sigura ca nu o sa imi lase destul loc pentru haine:))

Stiu ca nimic de aici nu are sens.
Nimic ce incepe cu haos nu se termina prost. I'm everything I want to be! AMR 2....

3 comentarii: